Krajské kolo branně-vědomostní soutěž

             O POHÁR ŘEDITELE KRAJSKÉHO VOJENSKÉHO VELITELSTVÍ OLOMOUC 

Dne 19. 10. 2022 se konalo krajské kolo branně-vědomostní soutěže ve Vojenském výcvikovém prostoru Libavá, kam se probojovala 4 družstva z naší školy ze třídy ST2, MS2, I2 a SM3.

Na krajské kolo odjela jen 3 družstva – ST2, MS2, I2 a čtvrté družstvo svojí účast vzdalo. Po odstoupení jednoho družstva nás závodilo 7. Trasa byla velmi náročná (5km) s 10 stanovišti ( 1. běh na 500m, 2. silový víceboj, 3. hod granátem na cíl, 4. reakce na postřeh, 5. vědomostní test, 6. střelba z pistole, 7. překážková dráha, 8. únik z labyrintu s ochrannou maskou OM-90, 9. první pomoc, 10. běh na 500m se střelbou z luku). Studenti podali velmi dobrý fyzický, vědomostní a skupinový výkon. Po urputném boji naše družstva obsadila 3. místoMS2 (Lukáš Rejda, Gabriela Šumberová, Kristián Barabáš, Vlastimil Polák, Jakub Augustin), 4.místoST2 (Matyáš Lümel, Jan Vitásek, Patrik Turek, Jan Toman, Jiří Šebesta), 5. místo  I2 (Patrik Pavlík, Filip Diviš, Lukáš Janata, Lukáš Pavlík, Filip Čejka).

Další naši 4 studenti (Ondřej Krobot, Petr Cikryt, Tereza Havranová, Alena Cikrytová) pomáhali na jednotlivých stanovištích. 

Touto cestou chci studentům velmi poděkovat za velmi dobrý sportovní výkon a vzornou reprezentaci naší školy.

Učitelky TEV – Mgr. Ivana Přikrylová, Anežka Pukyšová

×